Transport

Bulktransport

Met ons brede aanbod in bulktransport kunnen wij vele producten vervoeren. Zo beschikken wij over bakwagens en trekker-oplegger combinaties met een inhoud van 14 tot 26m3 voor het vervoeren van zand, grind, puin en asfalt (warm en koud).

Voor volume transporten beschikken wij over meerdere walkingfloors. De walkingfloors kunnen voor vele producten worden ingezet. Zo kunnen wij bijvoorbeeld verschillende landbouwproducten als mais, bieten, hooi en stro transporteren, maar ook industriële producten zoals plastic, papier en houtsnippers.

Mesttransport

Het mesttransport gebeurt door middel van een tractor met getrokken tank op korte afstand en vrachtwagen met tankoplegger op lange afstand. Al onze mesttransportsystemen zijn uitgerust met een monsterkabinet. Ook kunnen wij uw vaste mest transporteren op lange en korte afstand met onze op AGR-GPS uitgeruste walkingfloor en landbouwkipper.

Containerverhuur

Wij beschikken over meerdere containers die verhuurd kunnen worden. De inhoud varieert van 6 tot 30m2. De containers kunnen wij zelf komen plaatsen en weer ophalen met behulp van onze containerauto met haakarmsysteem.

Speciaal transpoort

Voor het vervoer van onze eigen machines, maar ook voor het vervoer van materialen voor derden beschikken wij over een semi dieplader.

Zand en grindhandel

Naast de kiepers en trekker-opleggers is het wagenpark van Mart Munsters ook uitgerust met kraanwagens; deze zijn voorzien van hydraulische kraan en zijkieper. Ook beschikt Mart Munsters over het juiste materieel voor containertransport over de weg. Containers worden op verzoek ook geleverd en geplaatst. Mart Munsters levert zand en grind op locatie. Zowel grote, als kleine partijen, Mart Munsters levert al vanaf 1 m3 aan huis.

Schakel Mart Munsters in voor zowel het vervoeren, aanvoeren als afvoeren van uw zand, asfalt of mest. Neem contact op voor meer informatie.

2016_mm_voor_website_025_image
2016_mm_voor_website_186_image
2016_mm_voor_website_190_image
Meer weten over:

Transport

Contact opnemen
GMP Plus
VCA
KIWA voedsel kwaliteit loonwerk
Cumela
TLN