Grondverzet

Als VCA*-gecertificeerd bedrijf, neemt Mart Munsters binnen het grondverzet ook eigen werk aan. Ook hiervoor geldt dat alle werkzaamheden binnen het grondverzet kunnen worden uitgevoerd, tot aan de weg schoonvegen toe. De mentaliteit die door het loonwerk is ontwikkeld, wordt ook gebruikt voor de grondverzetwerkzaamheden: lever alleen werk af van uitstekende kwaliteit.

Grote of kleine werkzaamheden

De werkzaamheden worden vooral op projectbasis aangenomen, waarbij geen project te groot of te klein is. Van werkzaamheden voor de plaatselijke voetbalclub tot aan de realisatie van grote natuurprojecten. Mart Munsters heeft het materieel, van minigraver tot bulldozer, en de ervaren mensen om ieder project naar tevredenheid af te ronden.

In het onderstaande overzicht zijn de werkzaamheden, in combinatie met de producten uiteengezet:

 

Grondwerken

Voor grondwerkzaamheden maken wij gebruik van kranen, wielladers, grondverdichters en bulldozer. Ons machinepark bestaat uit kranen van 3 tot 36 ton voorzien van mobiel of rups onderstel, wielladers van 6 tot 21 ton en grondverdichters van trilstamper tot trilrolwalsen. Onze kranen kunnen worden uitgerust met GPS systemen, baklazer, draai-kantelstuk, verlenggiek of semi longstick en een breed assortiment van bakken. Ook kunnen wij u voorzien in de afvoer van zand en grind met onze vrachtwagens of tractor-kipper combinaties.

Cultuurwerken

Mart Munsters beschikt over grote en kleine machines voor het toepassen van cultuurwerken. Zo kunnen wij zaaiwerkzaamheden en grondbewerkingen verrichten met een werkbreedte van 1,5 tot 6 meter. Ook beschikken wij over een takkenschaar voor het snoeien van struiken, hagen en bomen.

Berm- en slootonderhoud

Voor het onderhouden van bermen en sloten beschikken wij over meerdere machines. Deze machines zijn klepelmaaiers, maai-zuig combinaties en korfbakken. Ook beschikken wij over meerdere voorzetstukken voor het uitdiepen van sloten of het opschonen van wateren.

Gladheidsbestrijding

Tijdens de natte en koude winters gebruikt Mart Munsters zijn materieel ten behoeve van de gladheidsbestrijding. Voor bedrijven, gemeenten en Rijkswaterstaat worden snelwegen, paden en andere gebieden voorzien van een laag strooizout, dat ook uit eigen opslag wordt gehaald. Met zowel kleine als grote strooiers kan iedere omgeving worden bereikt en zijn zij niet beperkt in hun strooiroute.

Enkele voorbeelden van grondverzetprojecten

Bermonderhoud gemeente Roerdalen
Het klepelmaaien en maai-zuigen van bermen.

Windmolenpark Egchelse Heide
Grondwerkzaamheden ter voorbereiding voor de bouw van windmolens.

Reconstructie Castenrayseweg
Grond en asfaltwerkzaamheden.

Benieuwd naar meer projecten of naar de werkzaamheden die Mart Munsters voor u kan uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op.

Grondverzet_image
Molenbeek_01_image
2016_mm_voor_website_098_image
Meer weten over:

Grondverzet

Contact opnemen
GMP Plus
VCA
KIWA voedsel kwaliteit loonwerk
Cumela
TLN