Transport

De uitgebreide mogelijkheden van beschikbaar materieel bij Mart Munsters, maakt transport over korte en lange afstanden mogelijk. Voor transport van zand, puin en asfalt (warm en koud) over zowel korte als lange afstand, wordt gebruik gemaakt van kiepers met een laadinhoud van 14-26 m3. Dit zijn bakwagens en trekker-opleggers. Naast de inzet van kiepers, kunnen voor de lange afstanden de trekkers ook worden uitgerust met tankoplegger of walking floor.

Mesttransport

Het mesttransport gebeurt door middel van een tractor met getrokken ton op korte afstand en tankoplegger op lange afstand (ook export). Deze zijn uitgerust met een monsterkabinet. Vaste mest verspreiden wij met een breedstrooier, en kunnen we transporteren met de walking floor (ook onder AGR-GPS).

Ook voor containertransport over de weg beschikt Mart Munsters over het juiste materieel. Met de containerauto’s is het transport snel en goed geregeld. Daarnaast worden de containers op verzoek ook geleverd en geplaatst.

Zand en grindhandel

Naast de kiepers en trekker-opleggers is het wagenpark van Mart Munsters ook uitgerust met kraanwagens; deze zijn voorzien van hydraulische kraan en zijkieper. Ook beschikt Mart Munsters over het juiste materieel voor containertransport over de weg. Containers worden op verzoek ook geleverd en geplaatst. Mart Munsters levert zand en grind op locatie. Zowel grote, als kleine partijen, Mart Munsters levert al vanaf 1 m3 aan huis.

Schakel Mart Munsters in voor zowel het vervoeren, aanvoeren als afvoeren van uw zand, asfalt of mest. Neem contact op voor meer informatie.

2016_mm_voor_website_025_image
2016_mm_voor_website_186_image
2016_mm_voor_website_190_image
Meer weten over:

Transport

Contact opnemen
GMP Plus
VCA
KIWA voedsel kwaliteit loonwerk
Cumela
TLN