Grondverzet

Als VCA**-gecertificeerd bedrijf, neemt Mart Munsters binnen het grondverzet ook eigen werk aan. Ook hiervoor geldt dat alle werkzaamheden binnen het grondverzet kunnen worden uitgevoerd, tot aan de weg schoonvegen toe. De mentaliteit die door het loonwerk is ontwikkeld, wordt ook gebruikt voor de grondverzetwerkzaamheden: lever alleen werk af van uitstekende kwaliteit.

Grote of kleine werkzaamheden

De werkzaamheden worden vooral op projectbasis aangenomen, waarbij geen project te groot of te klein is. Van werkzaamheden voor de plaatselijke voetbalclub tot aan de realisatie van grote natuurprojecten. Mart Munsters heeft het materieel, van minigraver tot bulldozer, en de ervaren mensen om ieder project naar tevredenheid af te ronden.

In het onderstaande overzicht zijn de werkzaamheden, in combinatie met de producten uiteengezet:

Gladheidsbestrijding

Tijdens de natte en koude winters gebruikt Mart Munsters zijn materieel ten behoeve van de gladheidsbestrijding. Voor bedrijven, gemeenten en Rijkswaterstaat worden snelwegen, paden en andere gebieden voorzien van een laag strooizout, dat ook uit eigen opslag wordt gehaald. Met zowel kleine als grote strooiers kan iedere omgeving worden bereikt en zijn zij niet beperkt in hun strooiroute.

Enkele voorbeelden van grondverzetprojecten

Groote Molenbeek
Meanderen van de beek

Merlet College Cuijk
Bouwrijp maken van de omgeving voor nieuwbouw

Gemeente Deurne
Asfaltonderhoud

Benieuwd naar meer projecten of naar de werkzaamheden die Mart Munsters voor u kan uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op.

Grondverzet_image
Molenbeek_01_image
2016_mm_voor_website_098_image
Meer weten over:

Grondverzet

Contact opnemen
GMP Plus
VCA
KIWA voedsel kwaliteit loonwerk
Cumela
TLN